Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i Privredna komora Srbije potpisali su danas u Palati Srbije Sporazum o saradnji, kojim je obeležen zvaničan početak nacionalne kampanje „Teži ravnoteži“. Sporazum o saradnji potpisali su prof. dr Vladimir Đukić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije i Veljko Jovanović, direktor Sektora za poljoprivredu Privredne komore Srbije.

Nacionalna kampanja „Teži ravnoteži“ pokrenuta je od strane Privredne komore Srbije – Udruženja za prehrambenu industriju, kao podrška Nacionalnom programu za borbu protiv gojaznosti Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Cilj kampanje je da na zanimljiv način informiše i edukuje građane o važnosti usvajanja zdravih stilova života, balansirane ishrane i redovne fizičke aktivnosti u cilju prevencije gojaznosti.

Više informacija o samoj kampanji „Teži ravnoteži“ možete pronaći u prilogu, u dokumentu Saopštenje za javnost.